Real Shanghai Bar en Cafe

/Real Shanghai Bar en Cafe
Real Shanghai Bar en Cafe2018-08-02T11:49:24+00:00

Een Nederlandse bar in Shanghai!

Wist je dat Shanghai een gezellige Nederlandse bruine kroeg heeft?

Real Shanghai Bar en Cafe (website), is een bar in JingAn, gelegen aan de West Yanan Road 429 op de hoek met Zhenning Road.
De eigenaresse Celine is getrouwd met een Nederlander en runt deze gezellige bruine kroeg al meer dan 12 jaar in Shanghai.

Een kroket of frikandel in Shanghai

Bij Real Shanghai kun je niet alleen Heinekens verkrijgen, maar ook bitterballen, een overheerlijke kroket of een frikandel speciaal. Bij Real Shanghai kom je zeker Nederlanders tegen. Regelmatig wordt er ook een Nederlandse pubquiz georganiseerd. De Nederlandse Formule 1 fans komen elke race in Real Shanghai samen om Max Verstappen aan te moedigen en wielrenner fans zijn er ook regelmatig te vinden. Natuurlijk staan de Nederlandse voetbalwedstrijden ook regelmatig aan.

Hoe kom je bij Real Shanghai?

Real Shanghai is eenvoudig te bereiken. Het adres is:

Locatie: 429 Yanan West Road, Zhenning Road / 延安西路429号, 近镇宁路
Telefoon (Engels en Chinees): 138 1758 5590

Wil je met de metro komen? Geen probleem.
Er zijn 3 metro stations op loopafstand: Jing An Temple (line 7 en line 2), Changsu Road (line 1) of Jiashan road (line 9).

Soms is een taxi het eenvoudigst. Gebruik dan deze afbeelding om de taxi chauffeur aan te geven dat je naar Real Shanghai wilt.
Als ie “Robben” ziet, heb je gelijk een conversatie met de taxichauffeur 🙂

Zeker doordat Google Maps in China niet of beperkt werkt, is het handig om ook een kaartje te hebben. Hieronder zie je exact waar onze locatie is.

En onthoud, je bent pas echt in Shanghai geweest, als je bij Real Shanghai op bezoek bent geweest!