Laden Evenementen

Dutch RaceFans Shanghai (DRS) in samenwerking met de Nederlandse Vereniging Shanghai (NVS) en de Max Verstappen Fanclub China (TeamMVP) organiseren weer een knallend Nederlands feestweekend tijdens het 2019 China F1 grandprix!

Het zal dit jaar in Shanghai de 1000ste(!!) race zijn dus we verwachten veel extra activiteiten van de F1 organisatie. Kom en help Max naar het podium vanuit het Nederlandse vak tijdens de aankomende Formule 1 race in Shanghai! Een enthousiaste groep Nederlanders zal ervoor zorgen dat het complete H vak oranje gekleurd zal zijn, met speciaal voor deze race ontworpen kleding.

Door de groepskorting zijn de kaarten aanzienlijk goedkoper dan via de officiele ticket kantoren en je krijgt er ook nog een speciaal Oranje F1 2019 windjack bij! De tickets H Grandstand (overkapt) en zijn voor het hele weekend (Vrijdag 12, Zaterdag 13 en Zondag 14 April) geldig! Koop nu hier je tickets!

Minimaal 500 Nederlanders verzamelen zich in het H(olland) vak, wat wordt gevuld van links naar rechts (vooraanzicht) op, hoe eerder je dus de kaarten besteld, des te beter is de locatie van je stoel.

BELANGRIJKE TICKET INFORMATIE: het betaalbewijs van Yoopay is geen toegangsbewijs, locatie & tijd voor het ophalen van het papieren toegangsbewijs worden later bekend gemaakt. Tickets zijn niet-restitueerbaar (maar staan niet op naam).